Expertises Maritiem Nautisch

Expertises Maritiem Nautisch

Expertises Maritiem Nautisch

Expertises in de maritieme of nautische wereld beperken zich niet alleen tot schade aan ladingen van cargoschepen, binnenvaart of scheepvaart op zee.

Het belang van expertises bij pleziervaart neemt alsmaar toe om verschillende redenen :

* méér pleziervaart , dit zowel op zee als binnen of toervaart
* tweedehandsmarkt is nu een kopersmarkt , en kent nu een grote heropleving

Bij de aankoop , zij het nu een tweedehands of nieuw pleziervaartuig , een zeilboot of motorboot , is de koper meestal niet in staat om "zijn" droom bij aanschaf of oplevering met een objectief oog te bekijken .
Een nuchtere kijk van een maritiem deskundige op de zaak kan veel leed besparen nadien, want uiteindelijk koopt men een pleziervaartuig voor het plezier en niet om jaren met een hoop miserie of akkefieten geconfronteerd te worden.

Daarom bieden wij deze diensten aan onze klanten , die van groot belang kunnen zijn.

Wij voeren een inspectie uit op een deskundige en objectieve manier, volgens een standaard protocol en bezorgen u een deskundigheidsverslag met foto's .
Op maat gevraagde taxaties of waardebepalingen , of specifiek bepaalde zaken van uw zeiljacht , motorboot , skiboot , ... zoals bijvoorbeeld de romp , de motor , kan ook indien desgewenst.Als maritiem nautisch deskundigen met jarenlange ervaring in de pleziervaart industrie, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de veiligheid en betrouwbaarheid van een schip te waarborgen. Bij onze inspecties staan dan ook altijd deze aspecten centraal.

Onze nautische expertises op het gebied van maritieme inspecties omvatten onder andere het keuren van schepen op technische gebreken en veiligheidsrisico's. Dit kan zowel voorafgaand aan een reis als tijdens een reis gebeuren. Onze inspecteurs hebben hiervoor alle benodigde certificeringen en trainingen gevolgd, waardoor zij zeer bekwaam zijn in het herkennen van potentiële problemen.

Daarnaast kunnen wij als maritiem nautisch deskundige ook helpen bij het opstellen van inspectie- en onderhoudsplannen voor schepen. Hierbij houden wij rekening met de eisen vanuit wet- en regelgeving, maar ook met de wensen en behoeften van onze klanten. Door preventief onderhoud uit te voeren, voorkomen we onverwachte uitval van schepen en dragen we bij aan een veilige werkomgeving voor alle opvarenden.

Onze inspecties zijn niet beperkt tot alleen technische aspecten, ook de operationele en administratieve processen aan boord nemen we mee in onze beoordelingen. Denk hierbij aan inspecties van de bemanning, het naleven van procedures en veiligheidsvoorschriften, en het naleven van milieu- en gezondheidsvoorschriften.

Onze maritiem nautisch deskundige inspecteurs werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen en maken gebruik van geavanceerde technologieën en instrumenten. Hierdoor kunnen we zeer gedetailleerde en nauwkeurige rapporten opstellen, waarin we de bevindingen en aanbevelingen duidelijk en overzichtelijk presenteren.

Onze klanten kunnen vertrouwen op onze deskundigheid en onafhankelijkheid bij het uitvoeren van inspecties. Wij werken met alle betrokken partijen samen om tot de beste oplossingen te komen en daarbij te streven naar optimale veiligheid en betrouwbaarheid van het schip.

In onze dienstverlening staat de klant centraal en wij werken dan ook flexibel en op maat. Of het nu gaat om een eenmalige inspectie of een langdurige samenwerking op het gebied van inspecties of expertises en onderhoudsplanning, wij zetten ons altijd in voor het beste resultaat.

Kortom, als maritiem nautisch deskundigen met ruime expertise op het gebied van inspecties, staan wij garant voor betrouwbare, gedetailleerde en onafhankelijke beoordelingen van schepen en hun processen. Met onze hoogwaardige technologie en deskundigheid helpen wij onze klanten om veilig en efficiënt te werken in de maritieme industrie.

Expertises