CE keuring boot zeiljacht motorjacht

CE keuring boot zeiljacht motorjacht

U hebt een boot of jacht zonder CE keuring of CE attest of CE homologatie?

Wij zijn onafhankelijk geaccrediteerd CE-gecertificeerd inspecteur, en deze onafhankelijkheid en onpartijdigheid maakten ons tot een van de eerste betrouwbare bedrijven die 15 jaar geleden van de Nieuwe Europese Commissie & EU met de bijzonderheden van de Europese wetgeving voor pleziervaartuigen aan de slag ging.

De CE keuring van een boot, zeiljacht of motorjacht is sinds dan een feit.

De CE homologatie richt zich op "recreatieve" pleziervaartuigen, tussen de 2,5 en 24 meter, die binnen Europa geregistreerd, gebruikt, gekocht of verkocht willen worden. Deze wetgeving is opgenomen in de Europese Richtlijn Pleziervaartuigen 94/25/CE (gewijzigd door Richtlijn 2003/44/CE) (weerspiegeld in KB 2117/2004).

Via een notfied body leveren we CE-certificering voor pleziervaartuigen tegen de Europese Richtlijn RCD 2013/53/EU.Waarom kiezen klanten voor ons voor een CE keruing van hun boot of jacht:

* Onafhankelijk en betrouwbaar
* Betaalbaar, effectief, en klantgericht
* Bereikbaar: we werken vanuit België - centrum van Europa
* Internationaal actief en erkend
* We zijn 5 talen machtig en daardoor bijna overal ter wereld inzetbaar.
* Als enige Nederlandse NOBO ISO 9001 (Lloyds Register) gecertificeerd
* Aangewezen onder nummer 2832 door de Minister van Infrastructuur en
  Waterstaat als Notified Body voor de CE pleziervaart (EU Richtlijn RCD 2013/53/EU)

Yacht Surveyor - Marine Surveyor

Yacht Surveyor - Marine Surveyor

Welkom bij ons yacht survey bureau Maritiem Expert!

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van gedetailleerde inspecties van jachten en boten van alle soorten en maten. Als professionele Yacht Surveyors en Marine Surveyors hebben wij uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd in de maritieme industrie.

Onze diensten omvatten pre-purchase surveys, verzekeringssurveys, taxaties en expert witness services. Wij werken met klanten over de hele wereld en zijn trots op onze reputatie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze missie is om onze klanten de informatie te verschaffen die ze nodig hebben om weloverwogen beslissingen te nemen over hun vaartuigen.

Pre-purchase surveys zijn een essentieel onderdeel van het aankoopproces van een boot. Wij voeren grondige inspecties uit om ervoor te zorgen dat potentiële kopers een goed begrip hebben van de conditie van de boot voordat ze een aankoopbeslissing nemen. Onze surveys omvatten het inspecteren van het casco, het dek, het interieur, het elektrische systeem, de motor(en) en alle andere relevante onderdelen. Wij leveren een uitgebreid rapport waarin alle bevindingen worden beschreven.

Verzekeringssurveys zijn nodig om een ​​vaartuig te verzekeren. Als Yacht Surveyor of Marine Surveyor inspecteren de boot om de verzekeringsmaatschappij te voorzien van alle relevante informatie die zij nodig hebben om een ​​verzekeringspolis uit te geven. Onze surveys omvatten het inspecteren van het casco, het dek, het interieur, het elektrische systeem, de motor(en) en alle andere relevante onderdelen. Wij zorgen ervoor dat het rapport voldoet aan alle vereisten van de verzekeringsmaatschappij.

Taxaties zijn nodig om de waarde van een boot te bepalen. Wij gebruiken onze expertise om de waarde van een vaartuig te schatten op basis van factoren zoals leeftijd, conditie en markttrends. Onze Yacht Surveyor of Marine Surveyor leveren een uitgebreid rapport waarin alle factoren die de waarde van de boot beïnvloeden, worden beschreven.

Expert witness services zijn nodig in gevallen waarin er een juridisch geschil is over een vaartuig. Wij gebruiken onze expertise om te getuigen in de rechtbank en om onze bevindingen te presenteren op een duidelijke en begrijpelijke manier.

Ons yacht survey bureau "Maritiem Expert" bestaat uit een team van gekwalificeerde en ervaren Yacht Surveyors en Marine Surveyors. Wij zijn opgeleid en gecertificeerd door de International Institute of Marine Surveying en hebben uitgebreide kennis van de maritieme industrie.

Ons team bestaat uit mensen die gepassioneerd zijn over boten en jachten en die hun werk serieus nemen. Wij zijn trots op onze reputatie voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zetten ons in om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Als u een professionele Yacht Surveyor of Marine Surveyor nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Wij staan ​​klaar om u te helpen met al uw soorten inspectie of expertise opdrachten!

Diensten Maritieme Nautisch Deskundige

Diensten Maritieme Nautisch Deskundige

Diensten in de maritieme of nautische wereld voor o.a. :

* verzekeringsmaatschappij
* boothandelaar
* particuliere booteigenaar
* bootverhuur firma
* leasingmaatschappij
* jachtbouwer
* doe-het-zelverSoorten diensten

Soorten diensten

De diensten in de nautische wereld voor een maritiem expert kunnen heel uiteenlopend zijn .

Enkele voorbeelden :

- schade vaststelling en begroten bij een ongeval
- waardebepaling of taxatie van een tweedehands jacht i.f.v. te verzekeren waarde van aangekochte boot
- inspectie en waardebepaling van een tweedehandsjacht i.f.v. een geplande aankoop ( binnen en buitenland )
- inspectie en bijstand bij oplevering van een gloednieuw jacht ten bate van de koper
- contra expertise bij een ongeval waar verzekeringmaatschappij of de aangestelde expert mogelijks te kort schiet 
- bemiddeling of arbitrage bij discussies tussen verschillende partijen , hetzij de maatschappijen , hetzij booteigenaars of andere
- opvolging en bijstand van (zelf)bouwprojecten
- documenten en papieren regelen voor aankopen
- regelen transport van motor en zeiljacchten , hetzij over de weg , hetzij over de zee of binnenwateren

 

Diensten